Κρητη Σεισμοσ : Σεισμική δόνηση αισθητή στην Κρήτη – Δείτε το επίκεντρο / Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.

Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . POROSNEWS: ΣΕΙΣΜΟΣ 6,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.. (Î
POROSNEWS: ΣΕΙΣΜΟΣ 6,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.. (Î"ΕΝ ΕΙΝÎ'Ι from 3.bp.blogspot.com
Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ακυρώνονται οι παραστάσεις του ταχυδρόμου λόγω του σεισμού.

Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, .

Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, . Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Σεισμός και στα βόρεια παράλια της κρήτης. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη.

Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, . Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. Σεισμός και στα βόρεια παράλια της κρήτης. Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα.

Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Είναι σφαίρα που καρφώθηκε σε αυτοκίνητο μετά από
Είναι σφαίρα που καρφώθηκε σε αυτοκίνητο μετά από from www.newsit.gr
Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σεισμός και στα βόρεια παράλια της κρήτης. Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε .

Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα.

Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, . Ακυρώνονται οι παραστάσεις του ταχυδρόμου λόγω του σεισμού. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Τα βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Σεισμός και στα βόρεια παράλια της κρήτης. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία .

Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. POROSNEWS: ΣΕΙΣΜΟΣ 6,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.. (Î
POROSNEWS: ΣΕΙΣΜΟΣ 6,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.. (Î"ΕΝ ΕΙΝÎ'Ι from 3.bp.blogspot.com
Τα βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σεισμός και στα βόρεια παράλια της κρήτης. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι .

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη.

Σεισμός και στα βόρεια παράλια της κρήτης. Τα βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που χτύπησε ο σεισμός την κρήτη.

Κρητη Σεισμοσ : Σεισμική δόνηση αισθητή στην Κρήτη â€" Î"είτε το επίκεντρο / Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.. Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, .